Internet is de ruggengraat
van onze maatschappij

Cloudoplossingen

Met de cloudoplossingen van HI-Computers is ook uw boekhouder helemaal in de wolken. Logisch, want u betaalt uitsluitend voor wat u gebruikt (pay as you use) en u heeft geen investeringen meer in eigen dure hardware. Bovendien is het schaalbaar, dat wil zeggen dat u uw ICT-omgeving exact kunt afstemmen op de behoefte van dat moment. Daardoor bent u flexibeler en u kunt hiermee aanzienlijk besparen op de kosten.


Alles kan tegenwoordig in de cloud. Dus ook uw vertrouwde Office-pakketten, SharePoint, Skype en Exchange mailserver. Voor een vaste prijs per maand is MS Office 365 toegankelijk voor uw organisatie, of u nu groot of klein bent. U kunt altijd en overal uw mails lezen, effectiever werken en communiceren met uw team, leveranciers en klanten.


HI-Computers kiest samen met u een passende oplossing en zorgt voor de implementatie en ondersteuning achteraf.

HI-Computers hardware en IT-diensten

HI-Computers Almelo ondersteunt bedrijven met hardware en IT-diensten. Op een persoonlijke, toegankelijke wijze wordt uw behoefte achterhaald en een passend antwoord geboden om sneller en effectiever te werken. Daarbij staat de manier van samenwerken centraal. Want goede communicatie is de zuurstof voor een organisatie.

Snel contact opnemen