Het meest productieve
werkwoord is 'samenwerken'

Infrastructuur

Om effectief samen te werken, kunt u alles toevertrouwen aan één partner: HI-Computers. Dat werkt overzichtelijk, helder en snel. U heeft één aanspreekpunt waar u terecht kunt met al uw vragen en behoeften. Wij kennen onze klanten en weten wat zij reeds in huis hebben.

HI-Computers levert onder meer de bekabeling (glasvezel-, UTP- en patchkabels), installeert de kabelgoten en plaatst de 19 inch serverkasten ter bevestiging en bescherming van uw netwerkapparatuur. U heeft er geen omkijken meer naar.

Bij (nieuwbouw)projecten kunt u ons desgewenst in een eerder stadium inschakelen, zodat wij samen met u en de installateur het bestek kunnen doornemen om te adviseren over de plaats en het aantal aansluitingen. Ook met het oog op toekomstige ontwikkelingen.

HI-Computers hardware en IT-diensten

HI-Computers Almelo ondersteunt bedrijven met hardware en IT-diensten. Op een persoonlijke, toegankelijke wijze wordt uw behoefte achterhaald en een passend antwoord geboden om sneller en effectiever te werken. Daarbij staat de manier van samenwerken centraal. Want goede communicatie is de zuurstof voor een organisatie.

Snel contact opnemen