Het meest productieve
werkwoord is 'samenwerken'

Netwerkbeheer en onderhoud

Om een machine geolied te laten lopen, is onderhoud vereist. Dus ook bij uw 'belangrijkste machine', uw netwerk! Het is noodzakelijk om regelmatig uw logbestanden te controleren, uw virusscanner na te kijken en te beoordelen of de aanwezige apparatuur voldoet of waar nodig uitgebreid, vernieuwd en/of aangevuld dient te worden.


Veiligheid geeft zekerheid. HI-Computers voert voor organisaties een complete netwerkscan uit. Van een security audit tot een firewall portscan. Maar uiteraard zorgen we ook dat de kleinere netwerken en zelfstandige computers optimaal beveiligd zijn.


Draadloze netwerken zorgen voor veel gebruikersgemak. Mits ze altijd goed werken. Om dit te garanderen, meet HI-Computers de sterktes door en verbetert deze waar nodig door het plaatsen van zogenaamde access points. Kortom wij analyseren en optimaliseren het bereik van uw Wifi-netwerk, zodat u vrij en flexibel kunt werken.

HI-Computers hardware en IT-diensten

HI-Computers Almelo ondersteunt bedrijven met hardware en IT-diensten. Op een persoonlijke, toegankelijke wijze wordt uw behoefte achterhaald en een passend antwoord geboden om sneller en effectiever te werken. Daarbij staat de manier van samenwerken centraal. Want goede communicatie is de zuurstof voor een organisatie.

Snel contact opnemen