Alles wat beweegt,
moet onderhouden worden

Systeembeheer op locatie

Voor kleine en middelgrote organisaties is een eigen systeembeheerder vaak te kostbaar. Maar om soepel te blijven draaien, heeft het netwerk wel regelmatig onderhoud nodig. HI-Computers kan deze werkzaamheden voor u verzorgen. Daarbij kan het gaan om een flexibele of ad-hoc ondersteuning. Bijvoorbeeld om onverwachte problemen adequaat op te lossen of om een groot project aan te pakken of te begeleiden. Uiteraard kunnen onze specialisten ook structureel worden ingezet. Daarbij bepaalt u zelf hoeveel uren per week, maand of jaar u behoefte heeft aan ondersteuning op dit gebied.


Personal Computers

HI-Computers zorgt ervoor dat elke werkplek in topconditie verkeerd. Onder meer door ervoor te zorgen dat alle updates op tijd worden geïnstalleerd. Door nieuwe printers en overige apparatuur aan te sluiten. Door alle voorkomende problemen op te lossen, zoals "mijn Word doet raar" en "waarom is mijn computer zo sloom?". Daarnaast luisteren wij ook als een ondernemer naar alle vragen. Zo weten wij wat er speelt, waar behoefte aan is en dus welke apparatuur en software nodig is om nog sneller en efficiënter te werken.


Netwerk

Als een dokter houdt HI-Computers een vinger aan de pols van uw netwerk. Is er onderhoud nodig? Wordt alles goed opgeslagen? Zijn er virussen binnengedrongen? Tegelijkertijd zorgen wij ook voor een constructieve aanpak. Door nieuwe gebruikers en e-mailadressen aan te maken. Door het back-up systeem aan te passen. Door de snelheid van de computers te verbeteren met nieuwe apparatuur. En door te anticiperen op de groei van de organisatie. Zodat uw medewerkers nog prettiger door kunnen werken.

HI-Computers hardware en IT-diensten

HI-Computers Almelo ondersteunt bedrijven met hardware en IT-diensten. Op een persoonlijke, toegankelijke wijze wordt uw behoefte achterhaald en een passend antwoord geboden om sneller en effectiever te werken. Daarbij staat de manier van samenwerken centraal. Want goede communicatie is de zuurstof voor een organisatie.

Snel contact opnemen