Internet is de ruggengraat
van onze maatschappij

VoIP

Bellen via internet wordt ook wel 'Voice over IP' of kortweg VoIP genoemd. U huurt dan voor een vast bedrag per maand een IP telefooncentrale die op een server staat. Het is hierbij mogelijk om uw eigen telefoonnummer te blijven gebruiken. Het bellen gaat niet anders dan u gewend bent en de computer hoeft er niet voor aan te staan. Het spraakverkeer gaat over een HD internetverbinding met kwaliteitsgaranties, dus het geluid is kraakhelder.


Het grootste voordeel is echter de besparing op de gesprekskosten.


Heeft uw bedrijf meerdere vestigingen of telewerkers, dan kunnen die allemaal op dezelfde telefooncentrale aansluiten. Dat scheelt dus ook nog eens een investering in meerdere telefooncentrales. Bovendien bent u flexibeler, want met VoIP-telefonie kunt u zeer snel gebruikers en vestigingen toevoegen of annuleren.

HI-Computers hardware en IT-diensten

HI-Computers Almelo ondersteunt bedrijven met hardware en IT-diensten. Op een persoonlijke, toegankelijke wijze wordt uw behoefte achterhaald en een passend antwoord geboden om sneller en effectiever te werken. Daarbij staat de manier van samenwerken centraal. Want goede communicatie is de zuurstof voor een organisatie.

Snel contact opnemen